0
Facebook'ta sürekli isim değiştirenler, şu sıralar Facebook'ta ismimi değiştiremiyorum diyenler mutlaka bu yazıya bir göz atın. Bu yazıda sizler için bir kaç uyarıda bulunacağız. Bu sayede hataya düşmeden, Facebook'ta banlanmadan isim değiştirebileceksiniz. Şu yazıya da göz atmanız gerekebilir: Facebook'ta isim değiştirme sınırını kaldırmak... Facebook'ta ismini değiştiremeyenler mutlaka verdiğim linki kontrol etsin. İsim değiştirmeyi düşünenler ise şu önerileri okusun;
  • İsim değiştirmek sınırlıdır.
  • Facebook çalışanları isminizi değiştirmenizi reddedebilir.
  • İsim değiştirme özelliğinden banlanabilirsiniz.
  • Adınızı sadece bir kaç kez değiştirebilirsiniz.
  • Facebook kurallarına göre gerçek ismini kullanmalısın.
Yukarıdaki maddelere dikkat ederek isim değişikliği uygulayın. Çünkü Facebook hesabınızın banlanma riski var. Eğer Facebook hesabınız bir profilse mutlaka gerçek isminiz olmalı. Diğer hesaplar için zaten sayfa, grup gibi özellikler olduğu için Facebook kurallarına göre bütün profiller gerçek kişilere ait olmalı ve kişilerin isimleri kullanılmalı. Bu nedenle Facebook isim değiştirmek konusunda temkinli davranıyor.

Birkaç defa isminizi değiştirdiniz. Kesin değil ama bundan sonrası için isim değiştirme özelliğinden banlanabilir ve bundan sonra isminizi değiştiremeyebilirsiniz. Bu gibi bir durumda yukarıdaki linki kontrol edin.

İsim değiştirmek kısmında kurallara uygun haraket ederseniz sorun olmaz. Ama sık sık isim değişikliği Facebook tarafından normal kabul edilmiyor. Bunun için yapılmaması gerekiyor. Facebook hakkında her türlü soru için yorum kısmından bize ulaşın.
Facebook'ta isim değiştirme sınırı nasıl kaldırılır?

Facebook'ta isim değiştirirken dikkatli olun

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top