0
Ülkemizde en çok ilgi gören cep telefonlarını listeliyoruz. En çok satılan ve hakkında en çok konuşulan cep telefonları bu yazımızda. Ayrıca sitemizden ilgili cep telefonlarıyle alakalı çeşitli haberler de bulabileceksiniz.
Ülkemizde en popüler 5 cep telefonu

1 – General Mobile Discovery 16Gb

General Mobile'ın ülkemizde harikalar yaratan cep telefonu Discovery 4Gb ve 16Gb modelleri hala çok popüler. Ülkemizin en çok satanları listesine girmeyi başaran telefonlardan olan General Mobile Discovery özellikle 16Gb olan modeli ile ilgili çekiyor. Çoğu zaman insanlar telefonu bulamıyor ve satın alma sıkıtısı yaşıyor.
Satış fiyatı: GM Discovery 16Gb'ın satış fiyatı 650 lie 700 lira arasında değişiyor.


2 – LG G2 D802 32Gb

LG'nin ülkemizde uyguladığı agresif fiyat politikası nedeniyle bir çok telefon üreticisi dev markaların sıkıntı çektiğini söylemekte fayda var. kendi düzeyinde cihazlarla fiyat bakımından önemli bir avantaj elde eden LG G2 ülkemizin en çok satan cep telefonu listesine girmeyi başarıyor. LG'nin kalitesi de ortada.
Satış Fiyatı: LG G2 D802 32Gb ülkemizde 1180 ile 1250 Lira arasında bir fiyata bulunabilir.


3 – Sony Xperia Z2

Sony'nin şuan piyasada olan rakipsiz amiral gemisi, en önemli silahı Xperia Z2, fiyatına göre ülkemizde satış rekorları kırıyor. Çok ilgi gören Xperia Z2'nin özellikle kamerası ve diğer sosyal yazılımları ilgi çekiyor. Pahalı olmasına rağmen çok ilgi görmesinin nedeni elbette kalitesi. Şu sıralar Xperia Z3'ü bekliyoruz. Bakalım Sony ülkemizde daha hangi cihazlarını satışa sunacak.
Satış Fiyatı: Xperia Z2'nin ülkemiz ortalama fiyatı 1700 ile 1900 arasında değişmekte.


4 – Samsung Galaxy S4 16Gb

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden Samsung'un en yeni modeli Galaxy S5 olsa da ülkemizde şu sıralar ilgi gören modeli hala Galaxy S4. Üst modelinin çıkışıyla birlikte fiyatı düşen cihazın popülerliği arttı. Son zamanlarda sıkıntı çeken Samsung'un cihazlarının fiyatlarının biraz daha düşeceğini tahmin ediyoruz çünkü, cihaz satışlarının düştüğü haberleri her yere yayılmış durumda.
Satış Fiyatı: Galaxy S5 ülkemizde 1200 ile 1350 Lira arasında bulunabilir.


5 – LG G3 D885 16Gb

Listeizin son sırasında yine bir LG var. LG'nin en son modellerinden biri olan G3 ülkemizin en çok satan cep telefonu listesine girmeyi başarıyor. Yine söyleyebiliriz ki LG'nin düşük fiyat politikası cihazlarının popülerliğini önemli ölçüde etkiliyor.
Satış Fiyatı: LG G3 ülkemizde 1600 ile 1800 Lira arasında bir fiyata satın alınabilir.



Bir başka listede görüşmek üzere. En popüler cep telefonları listemize başka modellerle devam edeceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top