2
Ülkemizde en popüler tabletleri listelediğimiz bu yazımız umarız tablet almayı düşünenlere faydalı olur. Bu yazımızda ülkemizde en çok satan 3 tableti sıralıyoruz ve fiyat değerlendirmesi yapıyoruz? Bakalım ülkemizde satılan en popüler tablet bilgisayarlar hangileri?

1 – LG V500 G Pad

Ülkemiz ürün arama motorlarında en çok satanlar listesinde ilk sıraya yükselmeyi başarmış olan LG'nin V500 G Pad'i bir çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Peki popülerliğinin en önemli sebebi ne? Güçlü donanım özelliklerinin yanında düşük fiyatı ile dikkat çeken tablet, 8inc boyuta sahip. 4 çekirdekli güçlü bir işlemcisi var. Full HD IPS LCD ekranıyla kullanıcıların bir numaralı tercihi olmayı başaran tablet, 2Gb ram ve 16Gb depolama alanıyla dikkat çekiyor. LG V500 G Pad'in bir de telefon özelliği olsaydı, LTE özellikli olsaydı fiyatı artardı elbet ama yine tek geçiliridi.
Satış Fiyatı: LG V500 G Pad 'i ülkemizde 530 ile 650 lira arasında bulmak mümkün.


2 – Samsung Galaxy Tab3 Lite SM-T110

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden Samsung'un tabletleri de çok meşhur. Ülkemizin en çok tercih edilen ikinci tableti olan Galaxy Tab3 Lite SM-T110 bir çok özelliği ve düşük fiyatıyla ilgi çekiyor. Çok satın alınmasının en önemli nedeni elbette düşük fiyat özelliği. Galaxy Tab3 Lite SM-T110 tasarımı konusunda rakiplerine parmak ısırtıyor. 9,7mm kalınlık, 310Gr ağırlıkla gayet zarif bir tablet alacağınıza eminiz. Çihaz 7inc ekrana sahip. Yani bir tablet için en küçük boyutta. TFT ekranıyla ve çift çekirdekli işlemcisiyle dikkat çekiyor. Donanım özelliklerine baktığınız zaman fiyatının elbette düşük olması gerektiğini savunuyorsunuz ve haklısınız. İşte ülkemizin en popüler ikinci tableti olan Galaxy Tab3 Lite SM-T110'un fiyatı.
Satış Fiyatı: Galaxy Tab3 Lite SM-T110 ülkemizde 290 ile 350 lira arasında satın alınabilir.


3 – Apple iPad Mini 16GB

Dünyanın en popüler mobil markalarından biri olan Apple'ın dünya çapında çok beğenilen tableti iPad Mini 16GB ülkemizde popülerlik sırasında 3. sırada geliyor. Elbette Apple'ın cihazlarının kalitei bir başka oluyor. Android deneyiminden ziyade bir iOS kullanmak isteyenler için en ucuz tablet seçeneklerinden birisi iPad Mini 16GB modeli. 8İnc ekranıyla zarif bir tasarıma sahip cihaz 308 gr ağırlığı ile öne çıkıyor. HD ekrana sahip cihazın maalesef HDMI girişi dahi yok. Donanım özellikleri çok düşük olmasına rağmen en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan cihazın fiyatı da o kadar iyi değil.
Satış Fiyatı: iPad Mini 16Gb ülkemizde 630 ile 700 lira arasında bulunabilir.



Tabletlerle ilgili yaptığımız listemize başka bir yazımızda devam edecek ve satın almanız için sizlere fikir vermeye çalışacağız. Bunlar ülkemizin en popüler ve en çok satan 3 tabletiyidi. Başka tabletlerle yakın yine burdayız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top