0
Tek tıkla telefonunuzu tertemiz yapabilecek bir uyulama, 1Tap Cleaner Pro v2.37 Apk ücretsiz olarak sizlerle. Telefonunuzu yavaşlatacak gereksiz dosyalar 1Tap Cleaner Pro v2.37 Apk ile tek tıkla temizlenebiliyor. 1Tap Cleaner Pro v2.37'nin şu yetenekleri var;
  • Önbellek temizleyebiliyor,
  • Geçmişi silebiliyor,
  • Arama ve mesaj günlüğünü temizliyor,
  • Varsayılan temizleyici özelliği bulunuyor.
Uygulamanın en önemli özelliklerinden birisi çok hızlı bir şekilde işlem yapabilmesi. Telefonunuzu temizlemek için tek bir tık yetiyor. Uygulama ayrıca fazla alan kullanan telefonunuzu fazla yoran işlemleri de sizlere bildiriyor. Bu sayede önlem alabiliyorsunuz. 1Tap Cleaner Pro v2.37'nin ayrıca uygulamaları listeleme, varsayılanları temizleme, uygulamaların detaylarına bakma, uygulama kaldırma gibi özellikleri de bulunuyor.


Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top