0
Çin'in son zamanlardaki bir numaralı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, kırdığı satış rekorlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ederken, dünya pazarına açılması da bize çok mantıklı geliyor. Geçmişte yapılan açıklamalarda şirketin 10 farklı ülkede daha satışa başlayacağı duyurulmuştu. Elbette bu ülkelerin arasında ülkemiz de bulunuyor. Xiaomi ilk önce Çin dışında Hindistanda satışa başladı.

Xiaomi Hindistan'da

Hindistan'ın ilk olarak seçilmesinin en önemli sebebi nüfusu. Çin'den sonra en kalabalık ülkelerden biri olan Hindistan, kullanıcıları bakımından da Xiaomi'ye çok uygun. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi Hintli kullanıcıların da fiyat performans cihazlara önem verdiğini biliyoruz. Gelir durumundan olsa gerek.

Xiaomi ülkemizde ne zaman satışa başlıyor?

Xiaomi'nin Hindistandaki ilk satılan telefonu ise Mi3 oluyor. Çin'de 10 milyon satışa ulaşan Xiaomi Mi3 Hindistan'da da aynı başarıyı yakalayacaktır. Şirketin bu sene bitmeden ülkemizde telefon satmaya başlayacağını söyleyerek sizleri sevindirmek istiyoruz. Elbette bu cihazlar kendi seviyesindeki diğer cihazlarla fiyat bakımından büyük farklılıklar gösterecek ve ülkemiz kullanıcılarını etkileyecektir.

Xiaomi Pazarını Genişletiyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top