0
Tweetlerinizi Facebook hesabınızda otomatik olarak ve anında paylaşmak ister misiniz? Attığınız her Tweet aynı anda Facebook hesabınızda da paylaşılacak. İkisine birden ayrı ayrı yazmanız gerekmeyeceği gibi, Facebook hesabınızda arkadaşınız olan ya da sizi takip eden insanlar Twitter hesabınızın bağlantısını da görecek ve belki sizi oradan takip etmeye başlayacak. Bu işlem aynı zamanda Twitter takipçilerinizi arttırabilir.

Facebook hesabını Twitter'a bağlamak

Bunun için görselde de gördüğünüz üzere şu yolu takip etmeniz gerekiyor.
  1. Ayarlar kısmını açın
  2. Profil ayarları kısmına gelin
  3. Sayfanın en altındaki “Facebook'a Bağlan” butonuna tıklayın.
Bu işlem sizi Facebook'a bağlayacaktır. Bu aşamadan sonra Twitter üzerinden yaptığınız bütün paylaşımlar Facebook hesabınızda Twitter isminizle birlikte görülecek. Bu işlemler otomatik gerçekleşecek. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak.

Twitter ve Facebook'u Ortak Kullanma

Facebook paylaşımlarını Twitter'da gösterme

Az önce bahsettiğimiz işlemlerin tersi de Facebook paylaşımlarını Twitter'da göstermek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun içinde Facebook hesabımız üzerinden bir kaç işlem yapmak gerekiyor.

Twitter ve Facebook'u Ortak Kullanma

Burada iki farklı işlem yapılabilir. Facebook Profilinizi Twitter'a bağlayabilirsiniz ya da Facebook Sayfanızı Twitter'a bağlayabilirsiniz. Artık hangisini bağlamak istiyorsanız ona tıklamanız gerekiyor. Bu örnekte biz Facebook sayfamızı Twitter'a bağlayacağız.
  1. “Bir sayfayı Twitter'a bağla” linkine tıklayın.
  2. Bağlamak istediğiniz sayfayı seçin. “Twitter'a Bağla” butonu
  3. Yeni açılan sayfada “Uygulamaya İzin Ver” butonuna tıklayın.
  4. Hangi paylaşımların Twitter'da gösterileceğini belirleyin
  5. “Değişiklikleri Kaydet” butonuna tıklayın.
Bu işlemden sonra sayfanıza paylaşılan herşey Twitter hesabınızda da paylaşılacaktır. Profil bağlama işlemide aynıdır. Onuda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top