0
Vodafone'un uzun zamandan beri sunduğu forum hizmetine Turkcell'de başladı. Turkcell'in son zamanlarda sosyal medya ile müşteriye destek vermesi, teknolojik yeniliklere ayak uydurması açısından önemli bir gelişmeydi. İnternetin vazgeçilmezleri arasında yer alan forum hizmetleri de Turkcell tarafından kullanılmaya başlandı. Bundan sonra herhangi bir konuda yardım almak istediğinizde ya da bir işlem yaptırmak istediğinizde Turkcell Forumu kullanabileceksiniz.

Turkcell, 532 Müşteri Hizmetleri ve sosyal medyadan sonra online müşteri destek kanallarına bir yenisini daha ekledi. Tüm Turkcell müşterilerinin kullanımına açılan Turkcell Forum akıllı cihazlar, ürün ve servisler, paket ve tarifeler, mobil internet gibi onlarca başlık altında kullanıcılarına destek sunuyor. Vodafone uzun zamandır bu sistemi kullanıyor ve müşterilerin işlemlerini buradan yapmasına imkan tanıyordu.

Turkcell Forum'a girişler cep telefonu numarası ve şifre ile olacak ama içeriği görüntülemek ve bilgi almak için üye olmanıza gerek yok. Bu Turkcell müşterisi olmayan ama araştırma yapan insanlar için önemli bir detay. Bakalım insanlar Turkcell Forum hizmetinden memnun kalacak mı?

Turkcell Forum Nedir Ne İşe Yarar?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top