0
OnePlus One ile akıllı telefon piyasasını sallayan Oppo - Cyanogenmod ikilisi şimdi başka bir cihazın üstünde çalışıyor. OnePlus üreticileri, ilk telefonlarıyla piyasayı sallamış, fiyat performans kavramına yenib ir boyut kazandırmıştı. Üreticinin şimdi ikinci bir cihaz üzerinde çalıştığı ve bu cihazın adının OnePlus Two olduğu iddia ediliyor.

OnePlus'tan gelen açıklama ile bu dedikodular hemen yalanlandı. OnePlus One daha piyasaya tam olarak çıkmamışken bir başka telefon için çaba sarfetmenin boşuna olduğunu düşünen yetkililer, bu senenin tamamında bütün enerjilerini OnePlus One için harcayacaklarını duyurdu.

Çok ucuza en iyi performansı sunan OnePlus One telefonu elbette bir üst modeliyle yakın zamanda karşımızda olacak. İlk cihaz bizi bu kadar etkilerken ikinci cihaz olan OnePlus Two'nun bizi nasıl etkileyeceği konusu elbette herkesi heyecanlandırıyor.

OnePlus One'ın çok ilgi çekmesinin en önemli sebebi elbette ucuz fiyatına göre dünyanın en iyi performansını vermesi ama bir diğer neden de şu olabilir; OnePlus One bir fiyat performans telefonu ve sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşabilmiş bir cihaz. Yani saedece davet alan kullanıcılar telefonu satın alabiliyor. Bu merak insanlarda heyecan yaratıyor.


OnePlus Two Dedikoduları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top