0
Microsoft'un yönetici kademesinde bulunan Kevin Turner yaptığı açıklamalarda Lumia 520'nin başarısına değindi. Turner, Lumia 520'nin 1 yıl gibi bir sürede 12 milyondan fazla satarak önemli bir başarı elde ettiğini vurguladı. Windows Phone işletim sisteminin piyasadaki yükselişinin ana kaynağı olan Lumia 520, ucuz akıllı telefonlar kategorisinde yayınlanıyor.

Microsoft'un mobil işletim sistemleri piyasasına sonradan girmesi elbette piyasada geri kalmasına neden oldu. Windows Phone'un yeni sürümleriyle ve Nokia ile birlikte çok önemli gelişmelere imza atsalarda durum şuanda yine vahim. Ama yükseliş sürüyor. Bu yükselişteki en büyük pay ise 12 milyon satan Lumia 520'ye ait.

Kevin Turner'dan gelen Windows Phone ile ilgili açıklamalardan yükselişin sürdüğünü anlıyoruz. Fakat hem bilgisayar hem telefon, internete bağlanan bütün cihazlarda kullanılan işletim sistemlerini düşündüğümüz zaman Windows'un payı biraz düşüyor. %14 olan Windows'un payı Turner'a göre Lumialar sayesinde yakın zaman içinde %25'e çıkacak.

Lumia 520 Nokia'yı Sırtlamış

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top