0
Android cihazınızda birden fazla uygulamayı aynı anda yüklemek ister misiniz? Cihazınıza format attınız ya da herhangi bir şekilde cihazınızdaki uygulamalarınız silindi. O kadar uygulamayı tek tek sayfalarına girip yüklemek istemiyorsanız bu yöntem tam size göre. Ayrıca bu yöntem sayesinde birden fazla Androidli cihaz kullananlar cihazlarının hepsine aynı uygulamaları aynı anda yükleyebilirler.

Yapmanız gerekenleri basit bir şekilde listeliyorum.
  1. Cihazınızdan Google Play Store uygulamasını açın.
  2. “Uygulamalarım” ya da “My Apps” kısmına gelin.
  3. “Tümü” ya da “All” sekmesine geçiş yapın.
Bu kısım bu güne kadar Google Play Store'a giriş yaptığınız Google Hesabınızla indirdiğiniz bütün uygulamaların yer aldığı yerdir. Hangi cihaz olursa olsun, o hesapla ne indirdiyseniz hepsi burada listelenir.
  1. Yüklemek istediğiniz bir uygulamanın üzerine basılı tutun.
  2. Uygulama seçilmiş olmalıdır.
  3. Bundan sonra yüklemek istediğiniz bütün uygulamaların üzerine tıklayın.
  4. Yüklemek istediğiniz bütün uygulamaları seçtikten sonra “Yükle” “Install” butona tıklayın.
Bu işlem siz hiç uğraşmadan sırayla bütün uygulamaları telefonunuza yükleyecektir. Fakat yükleme başlamadan önce Google Play kullanım koşulları dahilinde bütün uygulamaların izin isteklerine sırayla onay vermelisiniz. Onay en başta toplu olarak verilmektedir. Onay işlemi bittikten sonra yükleme işlemi başlayacaktır. Bu aşamdan sonra telefonunuzu kenara koyabilir ve bu bilginin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kaldırılamayan Android Uygulamalarını Kaldırmak

Android'de Aynı Anda Birden Fazla Uygulama Yüklemek

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top