0
Turkcell Superonline ve hizlial.com işbirliği ile iki farklı kampanya yürütmeye başladı. Birinci kampanyanın içeriği şu şekilde; Bütün Superonline kullanıcıları hizlial.com sitesinden yaptıkları 200 TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim sahibi oluyor. Diğer kampanya ise şu şekilde: hizlial.com sitesinden tablet ya da notebook alanlar, Superonline'dan 1 ay bedava internet kazanıyor.

Kampanya detayları

İlk kampanyadaki indirim nasıl kullanılır? İlk önce 200 Lira ve üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor. Ardından alışverişi gerçekleştiren Superonline kullanıcıları bir kısa mesaj alacaklar. Bu mesajda kampanya için kodunuz bulunuyor. Bu kodu hizlial.com sitesinde Hesabım > Puanlarım kısmına girerek indirim elde ediyorsunuz.

İkinci kampanyadan ise şu şekilde yararlanıyorsunuz; hizlial.com sitesinden tablet ya da notebook alan herkes alışveriş sonrası e-posta hesabına gönderilen kampanya kodunu 0850 222 0 222 numaralı Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri’ne iletiyorlar. Bu aşamadan sonra 1 aylık ücretsiz internet sizin oluyor. 1 aylık ücretsiz internet kampanyasının küçük bir detayı daha var: 
“Bir aylık ücretsiz abonelik; Fiber Hız Etkisi 1 Ay Bizden Kampanyası, ADSL 24 Ay Taahhütlü 1 Ay Bizden Kampanyası ve Yalın DSL 24 Ay Taahhütlü 1 Ay Bizden Kampanyası için 24 ay abonelik taahhüdü ile birlikte geçerlilik kazanıyor.”

İki kampanya için son tarih 30 Haziran 2014

Turkcell Superonline ve Hizlial.com Kampanyaları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top