0
Huawei Ascend P6 için Android 4.4.2 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme bir kaç güne kadar ülkemizden de indirilebilir durumda olacak. Huawei bu güncelleme ile bir çok yenilik sunuyor. Güncellemenin boyutu 790Mb ve OTA üzerinden erişilebiliyor.

Ascend P6 Android 4.4.2 güncellemesi yenilikleri

  • Kablosuz yazıcı desteği
  • Pil ömründe geliştirme iyileştirme
  • Performans geliştirmeleri
  • Güvenlik iyileştirmeleri
  • Arayüz sürüm yükseltmesi Emotion 1.6'dan Emotion 2.3'e güncelleme
Boyut ve içerik olarak büyük olan güncelleme sizleri memnun edecek. Ülkemizde şu an aktif değil ama her an indirilebilir duruma gelebilir. Hazırlıklı olun.

Android 4.4 güncellemesi neden önemli?

Bir çok insan Android alırken cihazına güncelleme gelip gelmeyeceğine dikkat ediyor. İnsanlar için güncellemenin içeriğini anlamasalar bile güncelleme çok önemli. Peki neden? Her güncelleme telefonunuzu daha iyi bir duruma getiriyor mu? İnsanlar telefonlarını alırken ilerde telefonunu daha iyi duruma getirecek güncellemeler bekliyorlar. Ayrıca özellikle büyük sürüm yükseltmelerinde telefonun görünüşünde de önemli değişiklikler olduğundan güncelleme bekleme durumu çok popüler. Örenğin KitKat'a geçen telefonlar, o sürüme uygun renk ya da ikonlarla donatılıyor. Bu insanların hoşuna gidiyor. Ayrıca güncelleme ile gerçekleşen performans artışları insanların güncelleme beklentilerini arttırıyor.

Huawei Ascend P6 Android 4.4.2 Güncellemesi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top