0
GeoHot Galaxy S5 için root uygulaması geliştirdi. Daha çok yeni olan telefonu root etmek mümkün. Hacker yaptığı paylaşımda, root yetkisinin çok kolay bir şekilde verildiğini açıkladı. Root aracı uygulama şeklinde telefona yükleniyor ve bir kaç işlemle telefonu root edebiliyor.

Birkaç uyarı yapıp uygulama linkini verelim. Root etmek telefonunuzu garanti dışında bırakır. İnternette dolaşan “garanti dışı kalmıyor”, “teknik serviste rootlu olduğunu anlamıyorlar” gibi sözlere itibar etmeyin.

Genel olarak bütün telefonlarda garanti şartları şu şekilde; eğer telefonunuzda gerçekleşen arıza, siz root ettiğiniz için gerçekleşti veya bu işlemle ilgisi varsa kesinlikle garanti kapsamında tamir edileceğini düşünmeyin. Hatta teknik servis tarafından ilgisi olmasa bile bir çok arıza sizin root yapma işlemine bağlanabilir ve garanti kapsamı dışında tamir gerçekleşebilir. Sizden tonla para alabilirler.

İşin özü kimse size root atma yetkisi vermiyor. Root atarsanız sorumluluk sizindir deniyor. O nedenle dikkatli ve kararlı olun.

Galaxy S5 Root Atmak

Galaxy S5 nasıl root atılır?

İşlem çok basit. Linkini verdiğimiz uygulamayı indirip. Telefonunuza kurun. Ardından çalıştırın ve uygulama içinden tek tıkla root işlemini gerçekleştirin.



İlgili - xdadevelopers
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top