0
Encard sahiplerini sevindirecek bir haberimiz daha var. Bildiğiniz gibi enpara.com uzun zaman önce eğlencede %50 indirim diye başlattığı kampanyayı duyurmuştu. Kampanya dahilinde AppStore, Google Play, iTunes, Steam ve Facebook gibi internet sitelerinden oyun, uygulama, müzik gibi alışverişlerinizde sizlere %50 indirim sunuyordu. Bu internet sitelerine bir yenisi daha eklendi. Enpara.com hesabınızla alacağınız Spotify Premium üyelikleri yıl sonuna kadar %50 indirimli.

Ne kadar indirim yapıyor?

Bugün Spotify Premium almak isteyen birisinin ayda 10 lira ödemesi gerekiyor. Enpara.com hesabınızla bu alışverişi yaptığınız zaman aylık 5 lira ödeyerek premium hizmete erişebiliyorsunuz. Elbette Spotify hesabınıza enpara bilgilerini eklemelisiniz. Kampanya yıl sonuna kadar geçerli olduğu için şu şekilde bir hesap yapılabilir:

6 aylık bir indirim dönemi var ve bunun 1 ayı zaten ücretsiz. 5 aylık normalde ödemeniz gereken tutar 50 lirayken encard ile bu alışverişi yaptığınız için 25 lira ödüyorsunuz.

Enpara.com indirimleri ile ilgil bilgiler

30 Hazirana kadar Steam'de yaz indirimleri var. bu indirimli oyunları encardla aldığınız zaman inanılmaz fiyatlara oyun sahibi olabiliyorsunuz. Bazı oyunlarda %75 indirim oluyor. Bu indirime %50'de siz eklediğiniz zaman neredeyse bedavaya oyun sahibi oluyorsunuz. Kullanmanızı tavsiye ederim.

İndirimler anında geçerli olmuyor. İlgili internet sitelerinden bir ürün satın aldığınız zaman ürünün tam parasını ödüyorsunuz. Enpara.com size indiriminizi alışverişinizi takip eden bir sonraki ayın ilk 3 iş günü içinde hesabınıza geri yatırıyor. Buna dikkat edin.
İndirimler aylık 50 liraya kadar geçerli oluyor. Yani en fazla 25 lira geri ödeme alabiliyorsunuz. Kısacası aynı ay içinde 100 liralık alışveriş yaparsanız geri 50 lira alamazsınız. 25 lira alırsınız. Bir diğer husus yıl sonuna kadar geri alabileceğiniz para da 300 lirayı geçemez. Yani toplamda aylara dengeli biçimde dağılmış 600 liralık alışverişinizin 300 lirasını geri alabilirsiniz. Alışverişlerinizi buna göre düzenlemek isteyebilirsiniz.

Son olarak bahsedilmesi gereken husus şudur: enpara.com hesabınızı ilgili internet sitesiyle ilişkilendirmeniz gerekiyor. Örneğin Steam hesabınıza bu kartla alışveriş yapacağınızı belirtmek maksatlı, kartınızı Steam hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Bunu yapabilmeniz için yardım metinleri ve yönergeler, internet sitelerinde mevcut.

Enpara.com'dan Spotify Kampanyası

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top