0
Xperia Z2 henüz birçok ülkede satışa çıkmamışken ardından Z3’ün haberi geldi. Z3 ile ilgili birkaç görsel paylaşıldı. Elbette telefonun görseli değil. Şu an sadece bazı parçalarının görsellerini görebiliyoruz. Detaylar haberimizde. 

Z3, metal çerçeveye sahip olacak ve çok ince olacak. PVD kaplama olacağından söz ediliyor. Bu kaplama telefona paslanmaz çelik görünümü veriyor. PVD kaplama yöntemi geleneksel boya kaplamaya ve elektroliz yoluyla kaplamaya karşı daha avantajlı. Ayrıca darbelere karşı daha dayanıklı. Aynı zamanda çevre dostu olduğunu da belirtelim. ancak tek dezavantajı üretiminin zorlu olması. O da firma için bir dezavantaj. 

Z3’ün sadece metal çerçeve ile geleceği haberini vermeyeceğiz. Aynı zamanda donanımsal özelliklerini de vereceğiz. Z3’te 2K ekran olacağı söyleniyordu, ancak gelmiyor. Ekran Full HD olacak. Ayrıca Snapdragon 805, 3 GB RAM ve 20.7 MP kamera var. 

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Peki, bu cep ne zaman tanıtılacak? Söylentilere göre Ağustos ayında tanıtımı yapılacak, ancak bir diğer söylenti de Eylül ayında da tanıtılabilir diyor. Cihazın LG G3 ve Galaxy S5 Prime ile rekabet amaçlı tasarlandığı söyleniyor. Bana göre kesinlikle rekabet edebilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top