0
Teknoloji piyasasının son zamanlarda parlayan yıldızı, Çinli Xiaomi şirketinin tableti kısa zaman önce duyuruldu. Bu yazımızda, Xiaomi Mi Pad ile ilgili bilinen bütün detayları sizlerle paylaşacağız. Şirketin ürün yelpazesinde tablet yoktu ve şirket yönetiminden de bu yönde açıklama gelmişti ama tablet piyasasındaki haraketlilik şirketleri elbette ki cezbediyor. Xiaomi bu canlı piyasadaki payını karçırmak istememiş.

Xiaomi Mi Pad özellikleri

  • İşletim sistemi: Android 4.4 KitKat
  • Ekran: 7.9inc, 2048X1536 piksel, 326ppi, 4:3 oran
  • İşlemci: 2.2GHz, 4+1 çekirdekli, Tegra K1 soc
  • Ram: 2Gb
  • Dahili depolama: 16Gb ve 32Gb seçenekleri, 128Gb'a kadar arttırılabilir microsd desteği
  • Batarya özellikleri: 6700mAh
  • Kamera: 8MP arka kamera, 5MP ön kamera
  • Fiziksel özellikler: 8.5mm kalınlık, 360gr
Xiaomi Mi Pad İnceleme

Cihazın standart bağlantı özellikleri var fakat, 3G ya da 4G den herhangi bir şekilde bilgimiz yok. İşletim sisteminin son sürüm olması artık alıştığımız bir durum. Ekran boyutuyla standartların üstüne çıktığını söylemek lazım. 7İnc tabletlerin çok popüler olduğunu biliyoruz ama Mi Pad ekranı biraz daha büyüterek daha özgün olmaya çalışmış. Piksel yoğunluğu bakımından da yüksek görüntü kalitesi sağlayacağını anlayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Pad İnceleme

İşlemciye baktığınız zaman cihazın üst düzey cihazlarla yarışabilecek durumda olduğu basit bir şekilde anlaşılıyor. Özellikle yazının devamında Mi Pad'in fiyatını okuduğunuzda fiyat performans açısından büyülenebilirsiniz.

Xiaomi Mi Pad İnceleme

Ram ve dahili depolama alanı iyi olan cihaz pil bakımından da ileri seviyede. 6700MAh büyüklüğündeki bir pil sizlere hayli hayli yetecektir.

Xiaomi Mi Pad İnceleme

Xiaomi Mi Pad fiyatı

Cihazın en önemli noktası ise fiyatında. Ucuz fiyatı ve güçlü özellikleri ile bir çok cihaz günümüz piyasasında yer bulmaya başladı. Xiaomide bu yönde üretim yapan bir şirket. Mi Pad'in fiyatları şu şekilde: 16Gb hafızalı modeli 240$, 64Gb hafızalı modeli ise 270$ olarak satılacak. Ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yok ama sürecin kısa olacağı biliniyor.

 
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top