0
Samsung'un şu ana kadar sadece dedikodu olarak kalmış bir çok cihazı hakkında kesin bilgiler gelmeye başladı. Evleaks cihazların model numaralarına erişmeyi başardı. Samsung'un yakın zaman içinde piyasada olacak cihazları şunlar: Galaxy S5 Prime, Galaxy S5 Active, Galaxy Mega 2, Gear Glass akıllı gözlük ve Galaxy S5 Mini... Samsung, telefonların yanında bir de giyilebilir saatlerinin yanına gözlük ekliyor. Google'ın öncülüğünde paşlayan pazarda, Google'ın geri kalmasının üzerine Samsung eline geçen fırsatları değerlendirmek istiyor.

Galaxy S5 Prime hakkında

Avrupa'da satılacağı söylenen cihazın model numarası SM-G901 olacak. Bu cihazın Altın renginde ve siyah, beyaz, mavi seçenekleriyle gelmesi bekleniyor. Bu model numarasıyla ülkemizde de satışa sunulması söz konusu. Galaxy S5'in özelliklerinden daha iyi bir seviyede olacağı kesin.

Galaxy Mega 2 hakkında

Galaxy Mega 2'nin ülkemiz ya da yakın çevresi için yayınlanmış ya da bilgisi sızmış bir modeli şimdilik yok. Bilgiler değişebilir ya da bize uygun bir model ülkemizde satışa çıkabilir ya da hiç satılmayabilir.
  • AT&T SM-G750A
  • China Unicom: SM-G750F, SM-G750H, SM-G7506V
  • Taiwan: SM-G7507
  • Çin: SM-G7508Q
  • China Mobile: SM-G7508V
  • China Telecom: SM-G7509W
Cihazların renkleri ise şu şekilde: kahverengi, siyah ve beyaz

Galaxy S5 Aktive hakkında

Amerika ve Kanada model numaralarının sızdığı cihazın farklı renkleri mevcut. koyu yeşil, yeşilimsi mavi, yakut kırmızı, titanyum gümüş. Mavi ve siyah... SM-G860P, SM-G870A , SM-G870W.

Gear Glass hakkında

Samsung'un pazara ayak uydurarak üretmeye başladığı Gear Glass isimli gözlüğünün model numarası ise SM-R382 olarak sızmış. Renk ise siyah olarak verilmiş.

Galaxy S5 Mini hakkında fazla bir detay yok ama Prime ile birlikte bir kaç ay içinde piyasada olacağı söyleniyor. Yine bu cihazların hemen ardından Galaxy S5 Aktive piyasaya sürülecek. Gear Glass ise Eylül ayında tanıtılacak. Çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir tahmin yok.

samsung gear glass

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top