0
GM firmasının büyük bir eksikliğinden burada söz etmek istiyorum. GM’nin son çıakrttığı hiçbir cihaz Android 4.4 ile gelmedi. Oysa Samsung’un, Nokia’nın ya da LG ve Sony’nin cihazlarına baksanız çıakrttıkları yeni cihazlar hep Android 4.4 ile geliyor. Peki, neden GM’de bu böyle değil? 

Bu olay GM firmasının büyük bir eksikliğidir. Oysa cihazlarını ilk defa piyasaya sürdüğünde son sürüm Android sistemi ile sürse daha çok satış yapabilirdi. Hem kullanıcıları da daha memnun kalırlardı. Ancak Discovery Elite Android 4.2 ile geliyor. Quadro 4 de Android 4.2 ile geliyor. Elite düzeyinde cihazlara bir baktığınız zaman hepsi son sürüm Android’e ulaştı bile. Galaxy S4 Elite’in yanından geçemezken şu an Android 4.4.2 sürümüne yükselmiş durumda. Note 3, Xperia Z1 gibi cihazlar Android 4.4.2 sürümüne yükseltilmiş. Neden GM cihazları hala 4.2’de? Dileriz ki GM yöneticileri bu yazımızı okurlar ve bir cevap verirler. 

GM Discovery Quadro 4

GM’nin her yönden yanındayız. Yerli üretici olduğu için onu daha çok tercih etmek istiyoruz. Ancak güncelleme konusunda kendini daha çok geliştirmeli.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top