2
Bildiğiniz gibi şu an kullandığımız Discovery’ler hep Gionee firmasının ürünleridir. Dİscovery Gionee E3 ile aynıdır. Kısa zaman önce Gionee E3 bir güncelleme aldı. Peki, Discovery de alacak mı? 

Şu açıklamayı yapmam yerinde olacaktır. Gionee firmasının telefonu olabilir. İkisi de aynı telefon olabilir, ancak yöneticileri farklı iki firmadan bahsediyoruz. Gionee firmasının ekibi GM’den daha sağlam. Buna şüphe yok. Ekip ne kadar başarılıysa ve hızlı çalışıyorsa telefona güncelleme o kadar çabuk gelir ve sağlam bir güncelleme olur. GM’nin ekibinin yeterli olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de Gionee’ye güncelleme geldi diye General Mobile’a da gelecek diye bir şey yok. Bu nedenle pek ümitlenmeyelim. 

gm-discovery-android-4.4.2
                                                     

Biz www.10line.net sitesi olarak bu telefona güncelleme geleceğine inanıyoruz. Çünkü yapılan açıklamalar ve o kadar insana Twitter üzerinden verilen söz boş değildir. Eğer gelmezse itibarlarının bir anda kaybolacağını biliyorlar. Verdikleri sözün arkasında duracaklarına inanıyoruz. Hazirana girmeden güncellemenin geleceğini tahmin ediyoruz. Yapılan açıklamalardan yola çıkarak yaptığımız analizler bunu gösteriyor. Bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mı?

gm-discovery-android-4.4.2

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top