0
Apple'ın yeni modeli olacak iPhone 6 ile ilgili son zamanlarda bir sürü bilgi sızıntısı mevcut. En son sızıntı, iPhone 6 tasarımı hakkında bize oldukça fikir veriyor. Yeni modelin özellike hafifliği ve inceliği ile dikkat çekeceği dedikodularda başı çekiyor.

Hafif tasarımlı iPhone 6

Söylentiler gerçek mi bilmiyoruz ama çıkan ortak bir ses var, iPhone 6'nın tasarımı çok hafif olacak. İnce olduğu için hafif olacak cihazın, ayrıca farklı bir alaşımdan üretilmiş kasası olacak. En büyük hafiflikte burdan sağlanacak. Telefonun kalınlığı ise sadece 6.5mm. Ayrıca telefonun kenarlarının da iyice kıvrıldığı görülüyor.

Diğer detaylar ise şu şekilde, arka tarafta led kısmında önemli bir değişiklik var. Apple burada her zaman olduğu gibi dual led kullanmamış. Burada gece çekim kalitesini arttıracak bir teknolojinin kullanıldığı tahmin ediliyor. Son zamanlarda bir çok şirketin kamera kalitesini arttırdığını düşünecek olursa, Apple'ın böyle Bir şey yapması zaten normal.

iphone 6 maket

İPhone 6 ne zaman tanıtılacak?

Telefonun Ağustos'ta tanıtılması söz konusu. Apple'ın her zaman ki takvimine sadık kalıp yaz sonu tanıtımı yapması ve yıl sonu telefonu satışa sunması bekleniyor. Fiyatına göre değişmekle birlikte Apple bu telefon ile rekorlar kırabilir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top