0
Sağda solda, forumlarda, Facebook’taa ve birçok yerde gelmez denilen Far Cry 4 resmen duyuruldu. Bundan önceki oyunları muhteşem denecek seviyede olan Far Cry, bu oyunuyla da dikkatleri üzerine toplayacak. Oyunun tüm detaylarını haberimizden alabilirsiniz. 

Ubisoft yine harikalar yaratmış. Oyunun konusu çok çekici. Gerçekten Ubisoft’un hayal dünyası çok geniş. Bu oyunda krallıkla yönetilen bir rejime karşı mücadele vereceğiz. Ayrıca oyun Himalayalarda geçecek. Far Cry 3’te birçok kaleyi ele geçiriyorduk. Bunda da aynı olacak. Bu oyunda doğadaki hayvanlaar hiç olmadığı kadar vahşi olacak. Egzotik bir ortam bizi oyuna daha iyi konsantre edecek. Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Kiev tarafından ortaklaşa geliştirilen oyun ne zaman piyasaya çıkacak? 

Haziran ayında düzenlenecek E3 fuarında oyunun tanıtımı yapılacak ve ilk oynayış videoları yayınlanacak. Ardından 18 Kasımda ABD’de 21 Kasımda da İngiltere’de satışa sunulacak. Oyun PC, PS3, PS4, Xbox360 ve Xbox ONE sürümleriyle piyasada olacak. 

Oyuna ön sipariş verirseniz Limited Edition sürümüne de sahip olacaksınız. Far Cry 3’teki Hulk karakteri ile birlikte 3 ayrı bölüme sahip olacaksınız. Ayrıca Hulk’un kullandığı The Impaler silahına da sahip olacaksınız. 

Far Cry 4

Oyun gerçekten heyecan verici değil mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top