0
Bu yazımda sizleri güç tuşuna basarak tuş kilitlemekten ya da açmaktan kurtaracağım. Elinizi ne ekrana, ne de güç tuşuna sürmeden telefonunuzun tuşunu açıp kapatabileceksiniz. Detaylar haberimizde. 

Uygulamamızın adı Auto Screen On Of. Bu uygulama sensörünüz aracılığıyla size yardımcı olur. Örneğin bu uygulamayı yükleyip aktif ettikten sonra elinizi sensöre koyun ekran kapanacaktır. Sadece ışık sönmez, tuş da kilitlenir. Flip Cover kılıf kullananlara ya da cebine soktuğunda tuş kilitlensin, çıkarttığımda açılsın diyenlere bu uygulama çok uygun olacaktır. Uygulama içinden bir adet görsel paylaştım. Kendim de denedim. Son derece kullanışlı bir uygulamadır. 

Android İçin otomatik Tuş Kilitleme

Uygulama hakkında bir dezanvantaj söyleyeceğim. Telefonla konuşurken sensörler çalışır. Bazı telefonlarda ışık yanar. Karanlıkta belli olur. Sensörün çalıştığını gösterir. Bu uygulamayı kullanırken sensörünüz hep açık kalır. Fazla şarj harcayabilir. Bunu da belirtelim. Birkaç gün deneyebilirsiniz. Ardından ne olduğuna karar verirsiniz. Düşüncelerinizi bizimle de paylaşırsanız seviniriz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top