0
Çinli telefon üreticisi Xiaomi'nin son modeli Mi3, yakın zaman içinde ülkemize gelecek. Bu nedenle kendisiyle ilgili gelen haberler bizi yakından ilgilendiriyor. Hele ki bu haber, “gelir gelmez alacağım” diyenler için çok iyi. Mi3'ün satış fiyatının daha da ucuzladığı görülüyor. Xiaomi Mi3 artık 270$ karşılığı satılıyor.

Kaliteli donanımlarla birlikte yüksek performans sunan Xiaomi Mi3'ün çok düşük bir fiyata satılması sizleri şaşırtabilir. Zaten satışlara baktığınız zaman Çin'de ve satışa çıktığı bölgelerde yok satan Mi3, fiyatından fazlasını size veriyor. Rakipleriyle donanım olarak boy ölçüşebilen cihaz, fiyat kısmında rakiplerine çok önemli bir fark atarak, insanların akıl sağlığıyla oynuyor.

Bu akıl almaz fiyat politikasıyla ülkemizde de satılacak olan Xiaomi Mi3'ün ülkemiz fiyatı ile ilgili çok fazla detay yok. Ama bizim tahminlerimiz var. dışarıda 500$'a satılan bir cihazın ülkemize geldiğinde 2000 TL'ye yaklaşması elbette herkesin içten içe içerlediği bir durum olsa da, Xiaomi Mi3 için umarız hiç kimsenin “oha!” demeyeceği bir fiyatla karşılaşırız.

xiaomi mi3 ucuzladı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top