0
Son zamanların iddialı MMOlarından biri olan WildStar şu an beta döneminde. Oyun 3 Haziran'da çıkacak. Carbine Studios'tan yapılan açıklamaya göre ise oyunun gelişimi tamamlandı. Şu an için içerik ile ilgili herhangi bir sıkıntı kalmadı. Planlar tuttu. Fakat oyun beta döneminde olduğu için ve bir MMO olduğu için sürekli gelen geri bildirimler değerlendirilecek ve çeşitli güncellemeler yapılacaktır.

WildStar çıkışa hazır hale geldi. Yapımcılar şimdiden yeni içerikler üzerinde çalışmaya başlayacak. Oyunun sürekliliği için bu gerekli. Farklı bir içerik üretmeye başlayan WildStar ekibinin bu ilk oyunu olmasına rağmen başarıyı yakalayacağı düşünülüyor. Oyun beta döneminde ilgi gördü. Ücretli ve aylık ödemeli bir oyun olan Wild Star'ın önemli rakiplerinin olduğunu da vurgulamak gerekiyor. Bu nedenle başarısına her zaman şüphe ile bakmak gerekiyor.

Yine aynı kategoride, aynı maliyette bir oyun olan Elder Scrolls Online'ın WildStar'ın en önemli ve zaman bakımından kendisine en yakın rakibi. Bunun yanında sonbahar ayında çıkacak olsada bir çok kişinin World Of Warcraft: WoD'u beklediği aşikar. Oynaması ücretsiz oyunların piyasayı sardığıda bir gerçek. Bu ortamda ücretli MMOların başarısına her zaman şüphe ile bakmak gerekiyor.

wild star geliştirmesi bitti

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top