0
Aksiyon filmlerinin en sevilenlerinden olan Transformers en son bizleri 3. filmiyle heyecanlandırmıştı. 4. filminin ise şu ana kadar ne zaman geleceği belli değildi. Şu andan itibaren 4. filmin, Age of Extinction’ın (Kayıp Çağ) ne zaman geleceğini biliyoruz. Hatta 5. filmin bile ne zaman geleceği konusunda haberdarız. Detaylar haberimizde. 

Transformers Age of Extinction 27 Haziran 2014 tarihinde sinemalarda olacak. Sadece 2 ay sonra filmi sinemalarda görebileceğiz. Oldukça heyecanlı seriye sahip olan filmin bir sonraki serisi, yani 5. bölümü 27 Haziran 2014’ten tam 3 yıl sonra gelecek. 3 yıl ara biraz fazla, ancak filmin kaliteli olması açısından oldukça çok önem arz ediyor. Aksiyon dolu sahneleri daha dehşet verici bir şekilde izlemek eminim daha çok hoşunuza giderdi. 

transformers 4 ve 5 ne zaman çıkacak

Ayrıca gelen haberlere göre Transformers’ın yeni animasyon filmleri de geliyormuş. İki yeni animasyon filminden haberimiz oldu. Bunlardan ilki 2015’in ilk çeyreğinde, ikincisi ise 2016’nın ilk çeyreğinde izlenebilir olacak. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top