0

Şarj süreleri kısalıyor

İsrail merkezli bir şirketin buluşu telefon pazarını canlandıracak. Uzun süredir geliştirilen şarj cihazı sayesinde boş telefonunuzu tamamen şarj etmek için sadece 30 saniyenizi ayırmanız yetecek. İcat şu an için prototip aşamasında ve şirkete göre 2016 yılında piyasada olacak.

Cihaz çok büyük

Tanıtılan cihazın boyutlarının bir telefona göre çok büyük olması sizi yanıltmasın. 2 seneye kadar cihazın boyutları küçülecektir. Şarj aleti şimdilik bir telefonların 4-5 katı büyüklüğünde ve ağırlığında; ama daha üretilen ilk cihaz olduğundan geliştikçe küçülecektir.

Telefonu 30 saniyede şarj edebiliyor

Bu şarj aletiyle pili tamamen boşalmış olan telefonunuzu 30 saniyede doldurabiliyor ve en üst düzey verimle kullanabiliyorsunuz. Yapılan tanıtımda cihaz Galaxy S4 üzerinde deneniyor ve başarılı oluyor. Şirketten yapılan açıklamada bu alet 2016 yılında piyasaya 30 dolar gibi bir fiyattan sunulacak.

Şarj aleti küçülmeli

Akıllı telefonların şarj problemleri göz önüne alındığında harika bir buluş diyebiliriz. Tek sorun büyük olması. Kimse bu kadar büyük bir cihazı yanında taşımak istemez. Batarya taşımak daha mantıklı. Cihaz küçüldüğü zaman sorun kalmayacak. Şarjınız bittiğinde sadece 30 saniyede telefonunuzu şarj edebileceksiniz. Kısalan süre ile birlikte hiç şarjınız bitmiyor desek doğru olur; ama bu cihazın bataryaya ne gibi bir etkisi var o konu tartışılır. Bu cihaza özek yıpranmayacak batarya üretilirse bütün sorunlar ortadan kalkar.

30 saniyede şarj eden alet

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top