0
Daha önce Cyanogen ile andığımız “CyanogenKendi Telefonunu Üretecek” OnePlus One'ın yazılımları haberini yapmıştık. Şimdi telefonun tanıtımı gerçekleşti. Tanıtımdan edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Telefon üreticisi Oppo bakalım OnePlus One'ın özellikleri nelermiş.

OnePlus One teknik özellikler

  • Ekran: 5.5inc, full hd, 401 ppi
  • İşlemci: 2.5GHz Snapdragon 801 8974AC, Krait 400 çekirdek
  • Grafik İşlemci: Adreno 330
  • Ram: 3Gb
  • İşletim Sistemi: Android 4.2.2 KitKat, CyanogenMod 11S
  • Kamera: 13MP, Sony imx214 sensör, 4K video kaydı
  • Batarya: 3100mAh
  • Fiziksel Özellikler: 162gr, siyah ve beyaz renk, değişik kapak tasarımları
Teknik özelliklere baktığımızda telefonun günümüz üst düzey telefonlarıyla aynı seviyede olduğunu görebiliyoruz. Bu özelliklerle birlikte fiyat konusunda da çok tercih edilen bir ürün olacağını söyleyebiliriz.

oneplus one tanıtıldı

OnePlus One satış fiyatı

Cihazın depolama alanı bakımından iki farklı modelle sunulacağı biliniyor. 16Gb modelin 299$, 64Gb modelin ise 349$ olacağı açıklandı. Bu fiyatların ülkemize geldiğinde nasıl göklere çıktığına hepiniz şahit olabilirsiniz. Bu nedenle fiyatlar konusunda ülkemizdeki kullanıcıların pek sevindiğini söyleyemeyeceğiz.

CyanogenMod yazılımları

OnePlus One'ın en önemli özelliği CyanogenMod yazılımlarını kullanıyor olması. Cyanogen'in çok uzun yıllar, Android işletim sistemi geliştiricisi, custom rom yazılımcısı olduğunu biliyoruz. Android'in kullanıcı tarafını bilen gurup sistemin eksikliklerini ve yapılması gerekenleri, telefon üreticilerinden daha çok önemsiyor. Bu nedenle cihazın yazılım olarak da iyi bir yerde olacağına emin olabilirsiniz.

Değişik kapak tasarımları

Akıllı telefonların en popüler bileşenlerinden birisi de arka kapaklar. Bir çok kişi ya orjinale zarar vermemek ve uzun süre kullanmak için kapak alıyor ya da tasarımı değiştirmek kendine has bir görünüm kazandırmak için kapak alıyor. Oppo'da bu konuya eğilmiş ve kendi kapak tasarımlarını çıkarmış. Kapak konusunda da orjinalden şaşmanıza gerek kalmayacak.

oneplus one tanıtıldı

OnePlus One tanıtım videosu 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top