0
HTC’nin yeni amiral gemisi 11 Nisan 2014 tarihinde satışa çıkacak. En çok merak edilen konulardan bir tanesi ne zaman satışa çıkacağı değil, kaç paraya piyasada olacağıdır. Geçtiğimiz günlerde sizlerle HTC M8’in 2499 TL’dens satışa sunulacağını paylaşmıştık. Paylaşımımız HTC tarafından da doğrulandı. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

HTC’nin fiyat açıklamasından önce Turkcell tarafından 2499 TL’ye ön siparişleri alınan M8’in fiyatının HTC tarafından da belirlenmesi bekleniyordu. HTC fiyat belirleme işlemini tamamladı. HTC 2000-2200 TL’lik fiyatlar düşünüyor. Oldukça pahalı gibi görünen fiyatın daha da üstü var. Buna şükretmelisiniz. Çünkü HTC belirlediği fiyattan memnun değil. Memnun değilse neden bu fiyatı belirledi diye soracaksınız. Fiyatı aşağı çekmesinin nedeni tepkiyle karşılaşmak istememesi. Çünkü 2500 TL’ye piyasada telefon bulamazsınız. iPhone cepleri de geçen HTC aslında fiyatı Turkcell ile bir tutmak istiyor. 2500 TL’den satışa sunmak istediği cihazın özelliklerinin diğer telefonlardan daha üstün olduğunu savunuyor. Detaylı bir incelemesi şu an mevcut değil. Bu nedenle üstün mü, değil mi orasını bilemiyoruz. Ancak üstün olsa da bu parayı insanlar M8’e vermek istemeyecekler. Verenler de elbette olur, ancak istedikleri satış rakamlarını yakalama gibi bir şansları yok denilebilir. 

HTC M8 fiyatı belli oldu

Düşük fiyattan satamayız, telefonun donanımları çok iyi ve maliyeti bize zaten yüksek geliyor gibi cümleleri HTC yöneticilerinden duyabiliriz. Biz de onlara şunu diyoruz. Madem fiyat konusunda bu kadar sert olacaktınız, o zaman bu kadar yüksek donanımlar yapmasaydınız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top