0
SOE'nin yeni oyunu H1Z1 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Videodaki yetkililer oyunu tanıtıyor. Oyunun tanıtılan kısmı genel çevre olarak değerlendirilebilir. Oyunda çok eksik olduğunu kabul eden yapımcılar, bu eksiklerin yakın zamanda giderileceğinden bahsediyor.

H1Z1 bizi çok heyecanlandırıyor. Bunun en önemli sebebi, ücretsiz olarak oynanabilecek olması. Hayatta kalma oyunlarına, daha doğrusu kaliteli olanlara şöyle bir göz attığımız zaman hepsinin ücretli olduğunu ve ücretlerinde hiç düşük olmadığını görüyoruz. H1Z1 piyasayı altüst edecek bir karar almış ve oyunu ücretsiz oynanabilir olarak sunacak. SOE, oyuncular için oyun içi satın alınabilir içerikler sunacak. Umarız bu satılan içerikler oyunun dengelerini etkilemez.

h1z1 gameplay

Oyun ücretsiz dedik ama, H1Z1 önümüzdeki ay Steam üzerinden erken erişem sunulduğunda ücretli olarak erken erişim hakkı elde edebileceksiniz. Oyun tam sürüm yayınlandığı zaman ücretsiz erişim sağlayabileceksiniz. Oyunun DayZ ile inanılmaz bir benzerlik gösterdiğini söylemezsek DayZ'ye haksızlık etmiş oluruz.

H1Z1 Oynanış (gameplay) Videosu

 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top