0
Game Of Thrones efsanesi son hızıyla devam ediyor. Game Of Thrones 4. sezonuyla başladı İlk bölüm Pazar günü yayınlandı. İlk bölümün ismi “Two Swords” olarak belirlenmiş. İlgi çeken dizi herkesi televizyonları başına kilitledi. Peki ülkemizde dünya ile aynı anda diziyi izlemek mümkün mü?

Game Of Thrones'u ülkemizde yayınlayan bir televizyon kanalı var; ama dünya ile aynı anda olmuyor hatta uzun bir aradan sonra dizi verilmeye başlanıyor. Peki en hızlı şekilde nereden izleyebiliriz. Size Game Of Thrones izlemeniz için vereceğimiz tavsiye torrent siteleridir. En hızlı şekilde dizinin ilgili bölümünü indirip izleyebilirsiniz.

Torrent yükleyicileri yabancı ülkelerde yaşadıkları için diziyi yayınlanırken kaydedebiliyor ve anında internete yükleyebiliyorlar. Bu nedenle dizi en geç yayınlandıktan bir kaç saat sonra internette olabiliyor.

Game Of Thrones'u bu linkten (EzTV) takip edebilirsiniz. Bütün bölümleri burda yayınlanıyor. Ya da KickAss'ten takip edebilirsiniz.

Game Of Thrones'un 4. sezonunda yayınlanancak diğer bölümlerin isimleri şu şekilde;
  1. Two Swords
  2. The Lion and the Rose
  3. Breaker of Chains
  4. Oathkeeper
  5. First of His Name
  6. The Laws of Gods and Men
  7. Mockingbird
Diğer bölümlerin isimleri henüz belli değil. Bu sezon yine diğerlerinde olduğu gibi 10 bölüm olacak. Son bölüm 15 Haziran 2014 tarihinde yayınlanacak.

game of thrones 4. sezon başladı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top