0
Bildiğiniz gibi Galaxy S5’te kalp ritminizi ölçen bir uygulama var, ancak herkes bir Galaxy S5’e sahip olamayacağına göre bizler de bu tür uygulamaları sizler için araştırıp bulmaya karar verdik. Az sonra anlatacağım uygulama kalp ritminizi basit bir Android cihaz ile ölçüyor ve sizlere sağlık durumunuz hakkında bilgi veriyor. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

Heart Beat Rate adındaki Android uygulamasının ihtiyacı sadece basit bir kamera. Uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra açıyorsunuz ve elinizi kameraya tutuyorsunuz. Kamera aracılığıyla uygulama kalp atışlarınız hakkında bilgi sahibi oluyor. Daha sonra analiz ediyor ve sizlere sonuç belirtiyor. Kalbinizin atış durumuna göre sağlığınız hakkında çıkarımlarda bulunuyor. Bir elektronik cihaza ne kadar güvenirsiniz derseniz pek güvenmem. Bu nedenle bu tür uygulamalara itibar edip büyük çapta düşüncelere sahip olmamanızı tavsiye ederim. 

Kalp Atışı Sayan Uygulama

Bu uygulama 15 MB boyutunda. Android 2.2 Froyo ve üzeri cihazlarda çalışabiliyor. Uygulamayı indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top