0
Birçok kişi akıllı ceplerde şarjın az gittiğinden yakınır. Şarjın az gitmesinin çeşitli sebepleri vardır. Ekran parlaklığı, oyun oynama, internete girme, arka planda çalışan uygulamalar gibi. Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Ancak bir de bataryanın kalibre olma sorunu vardır. Bu sorun telefonda hiçbir şey yapmasanız bile şarjın az gitmesine neden olur. Bu sorunu nasıl çözebilirsiniz? 

Sizlere şimdi bir uygulama önereceğim. Uygulamanın adı "BC". Bataryanızı bu uygulama ile kalibre edeceksiniz. Teknoloji dünyasında çareler tükenmez. İmkanlarımız çok boldur. Bataryanın kalibre olması için telefonu aldığınız zaman belirli bir süre şarjda tut denir. Kimi yapar, kimi yapmaz. Kimisinde işe yararken kimisinde işe yaramaz. Bu uygulama birçok kişide işe yaramıştır. Gerçekten işe yaradığını söyleyenlerin sayısı oldukça fazla. Denemeye değer bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Telefonunuza herhangi bir zararı yoktur. 

Android batarya kalibrasyonu

Uygulamayı indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Lütfen görüşlerinizi uygulamayı yükleyecek kullanıcılar yazımızın altında yer alan yorum kutucuğunda belirtiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top