0
Kısa zaman önce Twitter ve YouTube’un erişime kapatıldığı haberi bizleri hem üzmüş, hem de sinirlendirmişti. Şu an açılsa sevinecek halde değiliz. Çünkü ülkemizde bu gibi bir durumun yaşanması son derece yanlış bir durumdur. Şimdi sizlere vereceğim haberde Twitter açılacak diyorum, ancak pek sevinemiyoruz! 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları hakkını hiçbir zaman yedirmemiştir. Gerçekten Twitter ve YouTube’un kapatılması gerekli bir durum olsa, devlet için önemli bir durum oluşsa ve bu nedenle kapatılsa o zaman sonsuza kadar açılmasın bile diyebilirim. Ancak devletle alakalı hiçbir şey yok. zevk ve sefa için diyebiliriz. Bu konuda daha fazla açıklama yapmaya gerek yoktur. Birçok insan neyin ne olduğunu biliyor. Bilmeyenler de ayakta uyuyorlar. Düşman pek yakın, burnumuzun dibinde uyumalarını tavsiye etmem. 

Twitter açılacak

En başta da dediğimiz gibi biz Türk vatandaşları hakkımızı yedirmeyi sevmeyiz. İnternete her ay 60 TL para cebimizden çıkıyorsa hangi siteye gireceğime ben karar veririm. Hak kavramından sonra sizlere vatandaşların Ana Yasa Mahkemesi’ne yaptığı itirazı dile getireceğim. Vatandaşlar Twitter’ın açılması için itiraz ettiler ve Ana Yasa Mahkemesi Twitter’ın açılması gerektiğini TİB’e bildirdi. Yakın zaman içerisinde Twitter’ın açılmasını bekliyoruz, ancak kapandı bir kere. Ülkemizi gerici, yobaz olarak dışarıya tanıttık. Bu saatten sonra açılsa ne olur bilemiyorum. Giren zaten giriyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top