0
Sony, MWC 2014’ün en çok dikkat çeken cihazlarından bir tanesini duyurmuştu. Duyurduğu cihaz Xperia Z2’ydi. Xperia Z2 duyuruldu, ancak piyasaya sürülmedi. Daha piyasaya sürülmeden Xperia Z3 dedikoduları başladı. 

Sony yetkilileri Xperia Z3 üzerinde çalışmalara başladıklarını bildirdiler. Japonlar gerçekten çalışmayı seviyor. Japon yetkililerin neden bu kadar erken Z3 üzerinde çalışmaya başladıklarını merak edebilirsiniz. Cevabı basit. Akıllı cep telefonu pazarında rekabet çok fazla. Özellikle Sony’nin rakibi Samsung ve LG çok iyi cepler çıkartıyorlar. Sony’nin de bundan aşağı kalır yanı yok, ancak daha hızlı olmak zorundalar. Hızdan kasıt şudur. Sony bir yılda bir Z serisi değil de altı ayda bir Z serisi çıkartacak. Bu şekilde Samsung ve LG gibi ceplerle daha kolay rekabet edeceğini düşünüyor. 

Xperia Z3

Z2’nin zaten özellikleri muhteşemdi. Ekrandan tutun kamera ve işlemciye kadar. Kusursuz bir cep. RAM ve su, toz gibi dış etkenlere dayanıklılığını da söylemeden edemeyeceğim. Sony Xperia Z2’nin tanıtımını ve özelliklerini görmek istiyorsanız bu bağlantıya bakabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top