0
Mobil platformun sevilen futbol oyunlarından biri olan FIFA 14 Android ve iOS’tan sonra şimdi de Windows Phone 8 işletim sisteminde. Oyunun yapımı yine Electronik Arts tarafından üstlenildi. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

FIFA 14’ü Google Play’den, App Store’dan ya da Windows Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz. Ancak birçok oyunda olduğu gibi oyunu ücretsiz indirdikten sonra içindeki bazı ögeleri satın almak isterseniz ücret ödemek zorundasınız. Satın alma denilince akla ilk olarak şu soru gelmektedir. Acaba oyunun içinden bazı şeyleri satın almadan oyunu oynayamaz mıyız? Elbette oynayabilirsiniz. Oyunda hiçbir şey satın almadan ilerleyebilirsiniz. Ancak oyunun daha akıcı ve daha zevkli hale gelmesini istiyorsanız satın alma yapmanız gerekiyor. Zira bu satın aldıklarınız bazen oyunu daha zevkli yapıyor, bazense daha kolay. 

FIFA 14 diğer platformlarda olduğu gibi Windows Phone 8’de de ücretsiz olarak indirilebiliyor. FIFA 14 oyunu cihazlarda 888 MB yer kaplıyor. Oyunu mağazadan küçük boyutlarla indirebilirsiniz, ancak oyunu indirip açmaya çalıştığınız zaman kendisi bir indirme yapacaktır. Oyunu Windows Phone 8’e indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

fifa 14 windows phone 8'de

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top