0
MWC 2014'te ortaya bir görüş çıktı ki biz kullanıcıların işine çok yarayacak. Mobil Dünya Kongresinde en büyük ilgiyi ucuz telefonların görmesi, üreticilerin mantığının değişmesine neden olacak. En büyük şirketler en gelişmiş ürünleriyle MWC'ye katıldılar; ama en büyük ilgiyi ucuz telefonlar gördü.

Ucuz telefon piyasası

Telefon şirketlerine ve ucuz telefon pazarına bakacak olursak zaten bir değişimin yaşandığını görmek kaçınılmaz. Ülkemizde de ucuz ve performansı yüksek, General Mobile Discovery gibi telefonlar satılıyor. Bu telefonun bire bir aynısı farklı isimlerle (flyphone) satılıyor. Bu tür telefonların ilgi gördüğü dünyada, çok pahalı telefonlar gözden düşüyor. Bunu en iyi şekilde MWC 2014'te gördük.

Çin lider

Ucuz cihaz konusunda bir numara olan Çinli şirketler, MWC'nin en popülerleri oldu. Özellikle Huawei, ucuz telefonlarıyla ilgi çeken şirketlerin başında geldi. Hepsi bir yana bizim en çok ilgilendiğimiz konu, şirketlerin ucuzluğa önem verecek olması. Son yaşanan gelişmeler, fiyat performans telefonlarını piyasada çoğaltabilir.

mwc 2014 ucuz telefonlar popüler

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top