0
Samsung'un Kore'deki fabrikasında büyük bir yangın çıktı. Yangın sonucunda büyük maddi bir hasar meydana geldi. Konuşulan en önemli konu ise Galaxy S5în çıkışında sorun olup olmayacağı. Çıkan yangında 1 milyar dolarlık kayıp yaşandığı söylendi. Peki Galaxy S5 iel iglili herhangi Bir şey zarar gördü mü?

Kore'den verilen detaylara göre yangın 6 saatte söndürülebildi. Yangını söndürmek için 81 araçla birlikte 287 itfaiyeci ancak 6 saatte yangını kontrol altına alabildi. Yangının büyüklüğünü tahmin edebiliyorsunuz sanırım. Samsung'tan açıklama yapıldı ve hasarın 1 milyar dolar olduğu vurgulandı.

Yangının devre kartı üretim kısmında çıktığı biliniyor. Peki son zamanların popüler telefonu Galaxy S5'e ait herhangi bir parça zarar gördü mü? Fabrikaların seri üretim yaptığını biliyoruz. Eğer bu devre kartları Galaxy S5'e aitse telefonun çıkışında gecikme yaşanabilir. Samsung'tan yapılan açıklamada yangının herhangi bir şekilde Galaxy S5'e zarar vermediği söylendi. Galaxy S5 11 Nisanda piyasada olacak.

Yangın neden çıktı ve Galaxy S5'te problem varsa ne olacak gibi sorular aklımıza geliyor. Yangının telefon donanımlarıyla bir ilgisi var mı? Varsa bu donanımlar tehlike arz ediyor olabilir mi? Ayrıca Galaxy S5 ile ilgili parçalara zarar gelmiş olabilir. Samsung piyasa şartlarını düşünerek, böyle bir açıklama yapmış olabilir.

samsung yangını

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top