0
Sony'nin içinden gelen sızıntıya göre PS4 için hazırlanan harika bir cihaz çok yakın zaman içinde tanıtılacak. Piyasada Oculus Rift olarak geliştirilen cihazla aynı işlevi görecek olan Sony'nin konsolu için ürettiği bu cihaz insanların duygularını şahlandıracak. Snaal gerçeklik denilen bu teknoloji, sizi oyunun içine sokuyor ve ekranı gözünüzün önüne getiriyor.

Sony'nin içinden yapılan sızıntıya göre PS4 çıktığından bu yana Sony, gizli bir proje yürütüyor. Hiçbir şekilde sır vermediği bu proje gelişme aşamasında ve yakın zaman içinde oyun severlere tanıtlacak. Sanal gerçeklik denilen bu cihaz, açık bir şekilde geliştirilen Oculus Riftle aynı göreve sahip.

Sanal gerçeklik cihazının yüksek çözünürlükte olacağı ve oyuncular için harika bir oyun deneyimi sunacağı söyleniyor. Sızıntıda verilen en önemli bilgi ise cihazın bir kaç gün sonra gerçekleştirilecek olan GDC 2014'te tanıtılacağı yönünde. Bu cihazın Microsoft ile olan konsol rekabetini nasıl etkileyeceği ise bizim için de merak konusu.

sony sanal gerçeklik cihazı ps4

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top