0
Tüm dünyada İsrail ürünlerine tepki büyüyor. Avrupa ülkelerinde hızla yayılan İsrail ürünlerine tepki artık daha kolay verilebilecek. Geliştirilen BDS iPhone App uygulaması ile bir ürünün yapımında İsrail rol oynamış mı ya da yardımda bulunmuş mu onu gösteriyor. Detaylar haberimizde. 

Bu uygulama barkod okuyarak bu işi yapacak. Barkodu okuyan uygulama ürünün İsrail üretimi mi olup olmadığını anlayacak. Eğer ürünün yapımında İsrail’in azıcık bir parmağı varsa telefon hemen uyarı verecek ve size bildirecek. Bu şekilde almakta olduğunuz ya da gördüğünüz bir ürünün İsrail yapımı mı olup olmadığını anlayacaksınız. İşin kötü tarafı şu. Android platformu için de gelmesi gereken uygulama maalesef şu an için sadece iPhone’da. Ancak ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz ki büyük bir kitle olan Android platformuna da gelebilir. 

İsrail boykot uygulaması

Uygulamayı yükleyerek İsrail’in ürünlerini satın almazsınız ve yapılan haksızlıklara, işkencelere bir dur deyiş şekliniz olur. Geliştirilme aşamasında olan uygulama bakalım nasıl karşılanacak?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top