0
Facebook, Instagram için ödediği paraları geri almaya başlayacak. Uzun zamandır proje aşamasında olan Instagram reklamları yayın hayatına başlıyor. Yakın zaman içinde Instagram hesabınızda, arakadaşlarınızın fotoğraflarını gezerken aralara serpiştirilmiş reklamlar göreceksiniz.

İnsanlar tepki gösterebilir

Reklam modeli, görsellerin arasına görsel reklam şeklinde olacaktır; ama reklamların gösterim sıklığı ile ilgili aklımızda en ufak bir ipucu bile yok. Eğer Facebook çok sık reklam gösterirse ya da Facebook'ta olduğu gibi, insanların özel hayatına müdahale edecek reklamları gösterirse insanların tepkisiyle karşılaşabilir.

Facebook kazanmaya başladı

Gelen bilgilere göre Facebook, çoktan reklamları satmaya başlamış. Şu ana kadar daha yayınlanmamış reklamlardan 100 milyon kazandığı söyleniyor. Bazı çevreler, Instagrama ödenen paranın kat ve kat fazlasının geri alınacağını düşünüyor.

WhatsApp ne olacak?

Şu konuya dikkat çekmeden yapamayacağız. Instagram satın alınalı çok oldu. Instagram uzun zamandır Facebook tarafından idare ediliyor. İlk günden beri reklam çalışması var deseler yalan olmaz. Peki aynı durumun WhatsApp için de geçerli olması da olası değil mi? O zaman şunu sormak gerekiyor, WhatsApp'ta reklam gösterilecekse ne diye WhatsApp'a yıllık ücret ödüyoruz? Facebook'un bu konuya acilen bir çözüm sunmsı gerekiyor. WhatsApp'ta reklam gösterilecekse, WhatsApp'ın yakın zaman içinde ücretsiz olması gerekiyor.

instagram reklamları yakında görünecek

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top