0
General Mobile Discovery Elit yakın zaman içinde tanıtılacak. Muzaffer Gölcü'den alınan bilgilere göre GMD Elite iki farklı versiyonla karşımızda olacak. GM Discovery Elit ve GM Discovery Elit Lite modelleri, kullanıcıların beğenilerine sunulacak. General Mobile Discovery, ülkemizin fiyat performans konusunda en iyi telefonu olmuş ve iyi bir satış grafiği yakalamıştı. Elite modeliyle de aynı başarıyı yakalayacağından emin olabilirsiniz.

GM Discovery Elit çıkış tarihi

Muzaffer Gölcü'den alınan bilgiye göre GM Discovery Elit ve Lite modeli bu ay içinde piyasaya sürülecek. Bir aksilik olursa Nisan'a kalacaktır. Fakat olacağını düşünmüyoruz. MWC'de açıklama yapan Gölcü, GM Discovery Elit'in Mart gibi tanıtılacağını söylemişti. Şirketin birde GM Discovery 2 projesi bulunuyor. Onunda ileri bir tarihte piyasada olması söz konusu.

GM Discovery Elit teknik özellikler

  • Ekran: 5.5inc, full hd, JDI, gorilla glass 3 teknolojisi
  • İşlemci: 2.5GHz, 4 çekirdek, snapdragon 800ac
  • Grafik İşlemci: Adreno 550 MHz, 330 GPU
  • Ram: 3Gb
  • Dahili Hafıza: 32Gb
  • Kamera: 16MP arka kamera, 8MP ön kamera
  • Batarya: 2500mAh
  • Bağlantı Özellikleri: Wifi, Bluetooth 4, GPS

GM Discovery Elit Lite özellikleri

GM Discovery Elit Lite'a baktığımız zaman, donanımın çok fazla değişmediğini görüyoruz. Bilinen özellikler arasında değişen iki özellik yer alıyor. Lite versiyonda 2Gb ram bulunuyor. Bununla birlikte 16Gb dahili hafızaya yer verilmiş. 2Gb ram özelliğinin günümüz şartlarında yeterli olduğunu ve 16Gb bir farkında teknik bakımdan çok fazla fark yaratacağını düşünmüyoruz.

GM Discovery Elit satış fiyatı

Arayüzünün sadeliği ile de dikkat çeken GM Discovery Elit'in fiyatı konusunda tam bir bilgi yok; ama bizim tahminimiz 1000 lira civarında olacağı. İki model arasında da 100-150 liralık bir fark olacak diye tahmin ediyoruz. Bekleyelim ve görelim. General Mobile Discovery ile ilgili bütün haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. Ya da sosyal medyadan yardım arayabilirsiniz.


Bu sosyal bağlantılardan da General Mobile Discovery ile ilgili herşeyi takip edebilirsiniz.

general mobile discovery elite, elite lite özellikleri ve çıkış tarihi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top