0
Galaxy S5'in kaç paraya satılacağı ortaya çıktı. Amazon'un İspanya sitesinde ortaya çıkan Galaxy S5 yine dudak uçuklatıyor. Galaxy S5 Amazon'un İspanya sitesinde ön siparişe verildi. Ön siparişe verilmesiyle birlikte Galaxy S5'in satış fiyatı da ortaya çıkmış oldu. Galaxy S5 Amazon'da 729 Euro bir fiyatla ön siparişte.

Bu iş çığrından çıktı

Bu fiyat bir tahmin değil. Bildiğiniz bir ön sipariş. İsteyen şimdi 729 euro gibi bir fiyata telefonu ilk alanlardan biri olmak için sıraya girebilir. Burda dikkat çekilmesi gereken konu telefonların bu fiyatları ne olacak? Kaliteli olan fiyat mı yoksa telefon mu?

32Gb modelin fiyatı belli değil

Amazon'un ön siparişe sürdüğü Galaxy S5 modeli 16Gb olan model. 32Gb ile ilgili henüz bir bilgi ve ön sipariş durumu yok. Bu nedenle onun fiyatı hakkında bilgi veremiyoruz. Zaten 16Gblık modelin fiyatı konusunda şaşkınlığımızı bir kaç gün daha atamayacak gibiyiz.

Ön sipariş pahalı olabilir

Ön siparişe çıkmış ürünlerin fiyatının, telefon satılmaya başlandıktan sonra daha da aşağılara düştüğü görülmüştür. Ön siparişle telefonu satın alanlar kimi zaman satıştan bir veya bir kaç gün önce telefonu aldıklarından veya yanında çeşitli hediyeler elde ettiklerinden, ön sipariş fiyatları biraz yukarı çekilebiliyor. Bu nedenle bu fiyatlara tam bakmamak lazım; ama fiyatın çok fazla değişeceğini de düşünmeyin.

Galaxy S5 Türkiye fiyatı

Şimdi asıl olan konuyu ele almak gerekiyor. Galaxy S5 ülkemizde kaç para olacak. Bu günün döviziyle hesapladığımız zaman 2200 Liraya yaklaşan bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Ama bu İspanya ön sipariş fiyatı. Bildiğiniz gibi ülkemize girdiğinde ekstra vergiler de fiyata ekleniyor. Bu nedenle fiyatla ilgili ülkemizin için konuşmak pek doğru değil. Yine de 2200 liradan aşağı olacağınıda hiç zannetmiyoruz.

galaxy s5 satış fiyatı ön sipariş

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top