0
Şok eden haberlere göre Facebook'un Windows için yayınladığı Messenger yayından kaldırılıyor. Facebook'tan konuyla ilgili detaylı bir açıklama gelmedi; ama WhatsApp'ın satın alınmasının ardından böyle bir karar alınması, yakın zaman içinde daha ilginç haberler duyacağımıza işaret.

Kapanış 3 Mart'ta

Windows için Facebook Messenger'in 3 Mart itibariyle kullanıma kapanacağı bildirildi. Bu kadar yakın bir tarihte aniden alınan bu karar elbette farklı şeyler düşünmemize neden oluyor.

Android sürümüne ne olacak?

Bildiğiniz gibi Facebook Messenger'ın gayet modern Android sürümüde bulunuyor. Bu uygulamayla iglili herhangi bir bilgi yok. Ayrıca IOS sürümünün'de gayet popüler olduğunu biliyoruz.

WhatsApp masaüstü sürümü mü geliyor?

Windows için Facebook Messenger'ın kaldırılması haberlerinden sonra akla ilk gelen WhatsApp'ın masaüstü sürümünün mü geleceği oluyor. Zira hem WhatsApp kişileriyle hem de Facebook kişileriyle bağlantılı bir sohbet programı gerçekten popüler olabilir. Şimdilik resmi bir açıklama yok. Facebook'tan konuyla ilgili bir açıklama geldiğinde size bilgi vereceğiz.

windows için facebook messenger kapanıyor

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top