0
Geçtiğimiz günlerde yazdığımız “Find 7, 50MP Kamera İle Geliyor” isimli yazıda Oppo'nun yeni modeli olan Find 7'den biraz bahsettik. Find 7'nin kamera detayı ile ilgili bilgiler internette dolaşmaya devam ediyor. Find 7'nin 50MP kamerası ile çekilmiş bir kaç fotoğraf daha internette yayınlandı.

Find 7 tanıtım tarihi

Çinli internet sitelerinden edinilen bilgilere göre, Find 7 19 Mart tarihinde tanıtılacak. Şunu eklemek gerekir ki uzak doğuda piyasaya sürülen bir çok telefon ülkemize geliyor; ama bir çoğuda gelmiyor. Bu nedenle Find 7'nin ülkemizde satılıp satılmayacağı hakkında çok fazla bilgi yok. Hangi ülkelerde satılacağı konusunda daha sonra yazacağımız bir yazı ile açıklık getirmeyi umuyoruz.

İki farklı Find 7 modeli tanıtılacak

Oppo'dan yapılan açıklamaya göre bu ay iki farklı Find 7 modeli tanıtılacak. Bu modeller kamera kaliteleri ile birbirinden ayrılacak. Modellerden biri full hd çözünürlükte olacak. Bu modelin kamerasının 50MP olmayacağı tahmin ediliyor. 2K çözünürlükte olan bir diğer modelde ise 50MP kamera kullanılacağı söyleniyor. Bahsi geçen 2K çözünürlüklü Find 7 modelinin söylentilere karışan özellikleri şu şekilde;

oppo find 7 kamera kalitesi

Find 7 özellikleri

  • Ekran:5.5inc, 2K çözünürlük
  • İşlemci: Snapdragon 801, dört çekirdek
  • İşletim Sistemi: Android 4.4 kitkat
  • Ram: 3Gb
  • Batarya: 4000mAh
  • Kamera: 50MP arka kamera, 5MP ön kamera
Özelliklere kısa bir göz atında batarya kapastesinin gayet yerinde olduğunu görüyoruz. Zira o kamera ve ekrana pil dayanmazdı. Gelişmiş işlemcisi ve ram de cabası. Pil seçimi gayet başarılı olmasına rağmen ön kamera konusunda içimize sinmeyen Bir şey var. bahsi geçen bu modelde arka kamera ile ön kamera arasında neden bu kadar fark var? Telefon üreticileri bir gün “Selfie” fotoğraf çekmeyi seven insanları da düşünerek ön kameraya önem verecek :)


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top