0
Apple daha uygun fiyata bir iPhone 5C yaptı. Çok fazla bir fiyat farkı olmasa da 779 dolardan 500 dolara indi. Peki, bu nasıl oldu? 

16 ve 32 GB’lık hafıza seçenekleriyle ilk olarak piyasaya sunulan iPhone 5C şimdi de 8 GB’lık depolmaa seçeneğiyle piyasaya sürülüyor. 8 GB’lık hafıza depolama sorunu yaşatabilir. Micro SD kart ile arttırılabilse o zaman 4 GB’lık bir iPhone da olabilirdi. Ancak iPhone 5C kart desteği vermiyor. Peki, 279 dolar daha verip 16’lık ya da 32’lik almak ister miydiniz? Yoksa ucuz olsun, hafıza problem değil mi derdiniz? Bence bu şekilde düşünmeseniz iyi olur. Çünkü Apple’ın güzel uygulamaları her daim aklınızı çelecek ve bir sürü uygulama yüklemek isteyeceksiniz. Depolama alanı olmadan da bu uygulamaları barındırmanız mümkün değil. Ayrıca fotoğraf, video gibi ek hafıza gerektiren uğraşları hiç dile getirmiyorum. Kesinlikle bir hafıza sorunu ortaya çıkacaktır. 

ucuz iphone 5c

Apple boşa uğraşmış. Hafızası az telefon piyasaya sürmesi mantıklı. Çünkü ucuz oluyor, ancak buna bir Micro SD kart yuvası eklemeliydi.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top