0
Google'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Chrome için asistan kartlarının kullanılmaya başlandığını yazdı. Bir yardım sayfasında asistan kartlarının işlevlerini de açıklayan Google bir kaç uyarıda bulundu. Chrome'a eklenen özellik çok işinize yarayacak gibi görünüyor.
Google asistan kartları ne işe yarıyor?
Google asistan kartları kısa zaman önce kullanılmaya başlanmıştı; ama herkesin bu özelliğe erişimi yoktu. Google'dan yapılan açıklamada asistan kartlarının tamamen Chrome'a entegre edildiği ve yakın zaman içinde herkes tarafından kullanılmaya başlanacağı söylendi. Google asistan kartları, yaşadığınız yerde, hava durumundan spor karşılaşmaları sonuçlarına, trafiğin durumundan Google Drive ve Hangouts bildirimlerine kadar bir çok bildirim almanızı sağlıyor.
Mobil senkronizasyon ile ilgili sorunlar mı var?
Google'dan yapılan açıklamada eğer Android ve IOS'ta aynı özelliği kullanıyorsanız, masaüstü sürümünde mobil sürüm ayarlarının geçerli olabileceğine dikkat çekiliyor. Yani mobil sürümde farklı bir merkezden bildirim yapan Google Now, masaüstünden de aynı sürümden bildirim yapacaktır. Bu nedenle ikisinin ayarlarının ortak olduğuna dikkat etmelisiniz.

Google Now çok yakında bütün Chrome kullanıcılarında bildirimlerine başlayacak. Etkin bir şekilde kullanmak için biraz beklemeniz gerekebilir.

google now

İlgili – Chrome Asistan Kartları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top