0
Mobil platformun en iyi yarış oyunlarından biri olan Asphalt 8 Ariborne’a yeni güncelleme geldi. Yeni güncelleme ile yeni parkur ve arabalar eklendi. Ayrıca Twitch özelliği, yani canlı yayın yapabilme özelliği eklendi. Detaylar haberimizde. 

Oyuna gelen güncelleme ile oyun 1.3.0 sürümüne yükseltildi. Bu sürümde McLaren P1, Ferrari Testarossa, Ford F-150 ve Dodge Challenger araçları oyuna eklendi. Ayrıca uzak doğu parkurları da yarıştaki yerini aldı. Bunlar her zaman gördüğümüz eklemeler. Bundan daha değişik ve yeni bir özellik de eklendi. Canlı yayın özelliği. Yarışımızı sadece biz değil tüm dünya görüyor. Rampalardan nasıl atlayıp düz viril yaptığınızı ve takla attığınızı tüm dünyaya Twitch özelliği ile gösterebilirsiniz. 

Asphalt 8 Airborne Güncelleme

Burada Android kullanıcılarına üzücü bir haber vermek istiyorum. Twitch özelliği sadece iOS cihazlarına özel olarak verilmiş. Android kullanıcıları sadece araçları ve parkurları alabilecek. Ancak ilerleyen zamanlarda belki Android kullanıcıları da canlı yayın yapabilme özelliğine sahip olurlar. Henüz bu konuda bir açıklama gelmese de bu özelliği kaldırabilecek bir sürü iOS cihazı olduğunu unutmamak gerek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top