0
Gameloft, çok önemli bir anlaşmaya imza atarak, insanların merakla beklediği filmlerden biri olan Amazing Spider Man 2 filminin oyununu akıllı telefon ve tabletler için çıkarıyor. Marvel ile yeni bir anlaşmaya imza atarak, yeni bir oyuna imza atan Gameloft, harika bir oyunu bizler için mobil olarak sunacak.

Amazing Spider Man 2 oyun yorumları

Gameloft ve Marvel işbirliğinin tekrar canlandığı bu projeye Gameloft VP Marketing & Licensing Müdürü Karine Kaiser'den yorum geldi; “İlk The Amazing Spider-Man mobil oyun başarısından sonra, Marvel ile çalışıyor olmaktan, hayran kitlesi bu kadar büyük olan kahramanı, The Amazing Spider Man 2 ile telefonlara taşımaktan çok mutluyuz” diye belirtip şöyle ekledi: “Oyuncular için farklı kılınmaya çalışılan oyun derin bir open-world macerası ve ikonsal web-gezinti aksiyonu ile farklı Spider-Man’i sizlere sunmaya hazırlanıyor”.
Javon Frazier (Games Marketing Vice President) proje ile ilgili; “Sınıfındaki en iyi oyunlara imza atan Gameloft firması ile ilişkilerimizi sürdürüyor olmaktan mutluyuz,” diye belirtti. “The Amazing Spider-Man 2 mobil oyun oyundan daha öte bir deneyim sunarak, filmin hayranlarını da etkisi altın almayı başaracak” yorumu yaptı.

Oyun detayları

Yapılan açıklamada oyun detayları da verildi. Harika bir çevre deneyimi sunacak olan oyunda Manhattan sokaklarında istediğini gibi gezebilecek ve özgürce tırmanabileceksiniz. Gelişmiş dövüş teknikleriyle aksiyona doyacaksınız. Oyunun hikayesinin filmden aktarıldığını belirtmekte fayda var.

amazing spider man 2 gameloft oyunu

Hangi platformlarda çıkıyor

25 Nisan'da sinemalara gelecek olan Amazing Spider Man 2 filmiyle birlikte oyunuda Nisan ayı içerisinde bizlerle olacak. Nisan ayını bekleyin.


)

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top