0
Sony'nin yeni bir cihazı internete sızdı. Verilen bilgilere göre cihazın adı Xperia G olacak. Konuşulan haberlere göre cihaz hem ismiyle hem de özellikleri bakımından Moto G'ye benzetiliyor. Elbette ki cihaz hakkında çok fazla detay olmadığı için ve verilen bilgiler kesin olmadığı için Moto G'ye ne kadar benziyor bilemiyoruz. Detaylar ise şu şekilde;

Orta düzey Android

Sony'nin yeni cihazı Xperia G'nin orta düzey bir Android olacağı söyleniyor. Bahsedilen özellikler bunu destekliyor. Dört çekirdekli ve 1.4 GHz SnapDragon 400 işlemciye sahip olacağı konuşulan cihazın HD çözünürlükte (1280x720) olması söz konusu. Ekran boyutu olarak 4.8” konuşulurken 8MP kamera detayının Sony'ye yakışmadığını belirtmek gerekiyor. Xperia G'nin 8Gb dahili hafızanın yanında, 1Gb raminin olacağı da söyleniyor.

Su geçirecek

Xperia G'nin diğer üst düzey modeller gibi su geçirmez olmayacağı en çok konuşulan haberlerden. Maliyetleri düşürmek adına alınmış bir karar gibi duruyor. Cihazın Dünya Mobil Kongresi'nden sonra tanıtılabileceği söyleniyor.

xperia g detayları özellikleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top