0
Blizzard'ın geçtiğimiz Blizzcon'da duyurduğu en ilginç genişleme paketlerinden biri olan Warlords of Draenor'un gamplay videolarını görmek ister misiniz? World Of Warcraft'ı adeta baştan yaratacak olan bu geniş güncelleme paketi bir çok yenilik getirecek. İlginç hikayesinin yanında grafiklerinden tamamen değiştiğini göreceğimiz Warlords of Draenor yamasıyla World of Warcraft zirveden düşmeyecek gibi görünüyor. Warlords of Draenor gameplay (oynanış) videolarını yazımızın sonunda bulabilirsiniz. Ondan önce biraz hikayeden ve güncelleme ile geleceklerden bahsedelim.

Warlords of Draenor hikayesi (lore)

Garrosh Hellscream tutsaktır ve buna daha fazla dayanamamaktadır. Tutsaklığı boyunca ne yapabileceğinin planlarını yapan Garrosh kafasındakini eyleme dökmeye karar verir. Alliance ve Horde birliklerinden kaçmayı başaran Garrosh Hellscream, geçmişe döner. Planının mantığı, geçmişi değiştirip geleceğe şekil vermektir.

Garrosh'un geçmişte gittiği yer bugünkü Outland'ın eski halidir. İblisler daha saldırmamış ve Outland bugün olduğu gibi cehennem şeklini almamıştır. O zamanlarda buraya Draenor denmektedir. Garrosh Hellscream kaçtığında geçmişe gidip Draenor denilen bu yere soyunun başlangıcına gelir. Babası ve büyük Orc savaş şeflerinin yanına gelerek durumu izah eder. Büyük Orc savaşçılarına iblis kanı içmemeleri konusunda uyarıda bulunan Garrosh, World Of Warcraft'ın en devasa ordularını birleştirmeyi başarır. Bugüne kadar görülmüş en güçlü ordulardan bir araya getirdiği Iron Horde, 7 savaş şefinin birleşmesiyle oluşmuştur.

Garrosh'un sıradaki planı bu orduyu Azeroth'u işgal etmekte kullanmaktır. Oyuncularda burada devreye giriyor ve Garrosh'un bu kötü planını durdurmaya çalışıyor. Azeroth'u seven herkesin katılacağı bu savaş, bu güne kadar yaşanmış savaşları özletecek nitelikte olacağa benziyor.

Warlords of Draenor güncellemesi neler getiriyor?

Seviye ve statlar

Warlords of Draenor güncellemesi ilgi çekici hikayesinin yanında seviye sınırını 100'e yükseltiyor. Ama şunu eklemek gerekiyor ki statlarda bir düşüş yaşanacak. Zaten bu gerekliydi. Seviye artmasına rağmen statlarınız Wotlk (Efsane Lich King) düzeyine çekilecek. Ayrıca seviye kasmaktan sıkılanlar için iyi haber. Blizzard direk olarak yeni hikayeye geçmenizi istiyor. Bu nedenle oyuncular 90. seviyeden oyuna başlayabiliyor.

Yeni bölgeler

Hikayenin ana kısmının geçtiği Dreanor'a 7 harita ve 1 PvP hairtası geliyor. Oyuna ayrıca 6 zindanın yanında 2 büyük raidde ekleniyor. Hikayeyi doyasıya yaşayabileceğiniz içerikler ekleniyor. Bununla birlikte Warcraft evreninde önemli bir değişikliğe gidiliyor ve oyunculara kendi garnizonlarını kurma imkanı veriliyor. Bu garnizonları geliştirip arkadaşlarınızı davet edeceğiniz bir yer haline getirebileceksiniz.

Yeni karakter modellemeleri

World Of Warcraft'ın Warlords of Draenor güncellemesinin en önemli yanı ise yeni karakter modellemeleri olacak. Artık çağın gerisinde kalan grafikleri yenileme vakti gelmişti. Bütün ırkların görünümleri yenilenecek ve daha gelişmiş grafiklerle oynayabileceksiniz.

Warlords of Draenor oynanış (gameplay) videoları

Bu videolarda karakter modellemelerini canlı canlı görebileceğiniz gibi bir kaç görevde çevreyide tanıyabilirsiniz. İşte Warlords of Draenor'dan önemli oyun içi görüntüler...




Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top